Voorzieningen

Staanplaatsen

11202560_828908173812695_7787705656930804796_nOnze staanplaatsen zijn ruim. Elke plek heeft een aparte aansluiting voor elektra. Er zijn meerdere waterpunten verdeeld over de camping. Sommige staanplaatsen hebben een eigen afvoerput. Voor campers is er een stortpunt en er is een chemisch toilet.

Sanitair

IMG_7786Ons comfortabele toiletgebouw telt ruim voldoende toiletten, gratis douches en twee aparte wasruimtes met wasbakken, spiegels en stopcontacten. In het gebouw vindt u ook een ruime fietsenstalling en aangrenzend is een overdekte afwasplaats.

Spelen

Er is voor de kinderen een leuke speelplek. Ze kunnen zich ook vermaken met de skelters en klein speelgoed.

Toeristische Informatie

In onze ‘blokhut’ bij de ingang staat met regelmaat een kopje koffie klaar. Daar vindt u ook heel veel informatie over de omgeving en activiteiten in en om Kropswolde. Natuurlijk kunt u ook met uw vragen bij ons terecht. Wij kennen onze woonomgeving als geen ander en geven u graag tips en advies.

Internet

wifilogozwartwitOp de hele camping is gratis WiFi beschikbaar.

Parkeren

Ons campingterrein is autovrij. Alleen bij aankomst en vertrek komt de auto bij de staanplaats. Zo blijft het terrein mooi en veilig. Op onze ruime parkeerplaats is voldoende plek voor uw auto.

Honden

Hebt u een hond? Dan is onze camping een prima plek voor baas en viervoeter(s). Op de camping mag de hond niet los, maar daarbuiten is het een eldorado voor snuffelaars. De camping ligt direct aan de polder. Via het achterhek loopt u zo de ruigte in met water, paden, grasland en bos. Aan de overkant van de Woldweg vindt u het fraaie Gorechtpark. Daar zijn ook losloopgebiedjes waar de hond vrij kan rondstruinen.

Fietsen

Onze camping ligt aan diverse fietsroutes gemarkeerd door fietsknooppunten. Er is een ruime fietsenstalling op de camping. Uw E-bike kunt u opladen bij uw staanplaats.
Kijk voor fiets- en wandelroutes op onze Fietsroute-pagina

 

100_2156FB_IMG_1438603386188